Robert's Rock - Cabernet Sauvignon/Merlot 2006

Geçen ay Güney Afrika şarabı denedim. Fiyat performans oranı ile favorilerim arasına girdi. Robert's Rock'u inceleyeceğim.

Yıl: 2006

Menşei: Batı Cape

İklim: Akdeniz iklimi - yıllık ortalama yağış miktarı 600 - 700 mm

Toprak: Derin kırmızı

Üretim: Seçilen üzümler fermentasyon sonrası 2 ay boyunca meşe fıçılarında olgunlaştırılıyor daha sonra harmanlanıp iyileştiriliyor ve şişeleniyor.

Karekteristik: Orta gövdeli Cabernet Sauvignon/Merlot karışımı, sulu kiraz aromalı. Dengeli tanin yapısı yumuşak ve kolay içimli bir şarap sunuyor. 2-3 yıl saklanabilir.

Öneriler: Özellikle İtalyan yemekleri ve sebzeye dayalı sağlıklı yemekler ile tüketilmeli.

Kimyasal yapı:
Alkol: 13.85 %
Toplam asidite: 5.68g
Şeker: 2.35
pH : 3.48

0 yorum:

Google Reader ya da Anasayfanıza ekleyin Bloglines takip XML Add to Technorati Favorites Subscribe in NewsGator Online